Pool View
       
     
Pool Lighting
       
     
Plan
       
     
Perspective
       
     
Cafe Building
       
     
Perspective From Below
       
     
Soft Path Adjacent to Pool
       
     
Stone Steps to Cafe and Locker Rooms
       
     
Handrail Details
       
     
Pool View
       
     
Pool View

Firm: Bothwell Site Design

Role: Lead Designer and Project Manager

Location: Westport, Connecticut

Completion Date:  2010

Dorothy worked as lead designer and project manager for this pool renovation while at Bothwell Site Design. The renovation included a changing room and cafe building addition, as well as a new wading pool. Meant to increase membership by attracting families to the upgraded facilities, the project began with master plan studies, looking at the possibilities and complexities of the two levels that were no longer functioning well. The pool and deck were gut renovated, and the addition of the changing room building at the upper level served to make the pool area more functional. the addition of an accessible soft path from the parking area to the pool creates necessary access, and a beautiful entry to the pool. A rock outcropping was incorporated into the pool deck area. 

Pool Lighting
       
     
Pool Lighting
Plan
       
     
Plan
Perspective
       
     
Perspective
Cafe Building
       
     
Cafe Building
Perspective From Below
       
     
Perspective From Below
Soft Path Adjacent to Pool
       
     
Soft Path Adjacent to Pool
Stone Steps to Cafe and Locker Rooms
       
     
Stone Steps to Cafe and Locker Rooms
Handrail Details
       
     
Handrail Details